Bahnhof Cowork i Skövde

Bahnhof är ett kreativt affärscentrum för fantasifulla och initiativrika Skaraborgare med människan i centrum.

Samla era krafter i trivsamma lokaler för kontor/Konferens

Om Bahnhof Cowork i Skövde

       

Mitt i Skövde city, i den historiska tågstationen hittar du Bahnhof Cowork.

Ett helt nytt all-inclusive kontor som inte är begränsat av väggar utan öppet för människor och möten. Ett nytt sätt att arbeta, göra affärer och mötas. Människor med olika jobb, olika titlar, olika uppdrag men med det gemensamma intresset för kreativitet och företagande.

Ett sömlöst coworking space med tillträde dygnet runt som kombinerar kontor, service och kollektiva kommunikationer i världsklass! Arbeta i mötesmiljöer där du inte behöver bekymra dig för nätverket, kopieringsmaskinen eller kontorsmöblerna.

Medlemskap
Ett medlemskap hos Bahnhof är bekymmersfritt. Här ska du fokusera på det du är bäst på. Vi erbjuder alla våra medlemmar en mängd tjänster som förenklar vardagen för dig och ditt företag. Vi ser till att du får tillgång till kontorsteknik, moderna mötesytor, kaffe och annat som är nödvändigt för att arbetsdagen ska gå runt. Som en del av Bahnhof-community får du ta del av en rad events arrangerade av medlemmar eller av oss på Bahnhof.

Coworking
I vårt medlemskap “COWORKER” hittar du en arbetsplats som passar bäst för dagen eller bara för stunden. I våra generösa ytor för coworking hittar du även tysta avskärmade platser för fokuserat arbete och loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Bahnhof är den flexibla arbetsplatsen där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation. I en härlig mix av yrkesgrupper är vi säkra på att du kommer hitta din favoritplats. Cowork plats hyrs löpande med tre månaders uppsägningstid. Easy as 1, 2, 3.

Kontor
I vårt medlemskap “STUDIO” hyr du ett kontorsrum. Våra kontor kombinerar ergonomisk funktion, teknologi och hållbarhet. Designen tar hänsyn till industrihistoria som möter det moderna. Kontoren är välplanerade, ljusa och fullt möblerade. Utöver ditt kontor får du även tillgång till våra generösa ytor för coworking där du hittar tysta avskärmade platser för fokuserat arbete.

Loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Bahnhof är den moderna arbetsplatsen där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation. Vill du växa, krympa eller är du nöjd som det är? Oavsett vilket kan vi hitta en flexibel lösning som gör att du snabbt kan förändra din arbetsplats efter dina behov.

Konferens
Bahnhof erbjuder ett fullutrustat konferensrum upp till 12 personer. Med vårt geografiska läge mellan Stockholm och Göteborg blir det enkelt för externa deltagare att komma hit. Vi hjälper dig gärna med att planera ditt möte och erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket.

Kontakta oss

Mail: anton@bahnhofcowork.se

Hemsida: www.bahnhofcowork.se

  

Adress

Stationsgatan 7-9 Skövde

58.38938, 13.85172

 

Sök
Generic filters
Välj Stad och Kategori ⇓
Shares
Share This