Lunch V.21

Serveras på buffé från kl. 12 – 15

Måndag 23/5

Fylld, ugnsbakad tomat med krämig potatisgratäng

*

Stekt strömmingsflundra med potatismos & lingonsylt

*

Korv med potatismos & gurkmajonäs

Tisdag 24/5

Gräddig blomkålsgryta med potatis alt. havreris

*

Stekt fläsk & morotspannkaka samt lingon

*

Paj serveras med vitlöksdressing

Onsdag 25/5

Kökets rotfruktsbiffar med tomatsås & ris

*

Parmesangratinerad kycklinglårsfilé i krämig sås. Serveras med rostad potatis

Torsdag 26/5

Helglunch – Se separat meny

Fredag 27/5

Bön- & rotfruktsgryta serveras med havreris

*

Burgundisk köttgryta serveras med kokt potatis

 

110 kr

Inklusive:

Salladsbuffé, nybaktbröd, kaffe samt kaka