Dagens Lunch – Flämslätt Stifts- och Kursgård
Lunchmeny V.11 Måndag 10/3 Piccata på sejfilé med tomatsky, aioli och dillsmörad potatis. Svampbrässerad fläskytterfilé med rostad kål och krossade rotfrukter. Tisdag 11/3 Piccata på sejfilé med tomatsky, aioli och dillsmörad potatis. Biff Lindström med Dijon smaksatt rödvinssås och skivad råstekt potatis. Onsdag 12/3 Friterad koljafilé med krossade gröna ärtor, kaprisdipp och persiljèpotatis. Örtstekt fläskfilé med röd pestosås och parmesanrisotto. Torsdag 13/3 Friterad koljafilé med krossade gröna ärtor, kaprisdipp och persiljèpotatis. Soppbuffè med nystekta pannkakor samt rårörda bär och lättvispad grädde. Fredag 14/3 Fisk & vinbrässerad rödspättafilé med purjolök, crèmekokt champinjon och delikatesspotatis. Wallenbergare med klarat smör, små gröna ärtor, gelé och västerbottenostpurè. Liten dessert! Serveras måndag – fredag kl. 12-14 Pris: 155:- Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka. Beställ vår smörgåstårta Från den 28 november fram till den 6 januari kan vi ej erbjuda smörgåstårtor! Flämslätt Stifts- och Kursgård 541 97 Lerdala info@flamslatt.se 0511-304 40
Kopiera och klistra in denna URL på din WordPress-webbplats för att bädda in
Kopiera och klistra in denna kod på din webbplats för att bädda in