Dagens Lunch – Flämslätt Stifts- och Kursgård

Lunchmeny V.11 Måndag 10/3 Piccata på sejfilé med tomatsky, aioli och dillsmörad potatis. Svampbrässerad fläskytterfilé med rostad kål och krossade rotfrukter.   Tisdag 11/3 Piccata på sejfilé med tomatsky, aioli och dillsmörad potatis. Biff Lindström med Dijon smaksatt rödvinssås och skivad råstekt potatis.   Onsdag 12/3 Friterad koljafilé med krossade gröna ärtor, kaprisdipp och persiljèpotatis. Örtstekt fläskfilé med röd pestosås och parmesanrisotto.   Torsdag 13/3 Friterad koljafilé med krossade gröna ärtor, kaprisdipp och persiljèpotatis. Soppbuffè med nystekta pannkakor samt rårörda bär och lättvispad grädde.   Fredag 14/3 Fisk & vinbrässerad rödspättafilé med purjolök, crèmekokt champinjon och delikatesspotatis. Wallenbergare med klarat smör, små gröna ärtor, gelé och västerbottenostpurè. Liten dessert! Serveras måndag – fredag kl. 12-14 Pris: 155:-  Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.   Beställ vår smörgåstårta Från den 28 november fram till den 6 januari kan vi ej erbjuda smörgåstårtor! Flämslätt Stifts- och Kursgård 541 97 Lerdala info@flamslatt.se 0511-304 40