Fribergs Fritidscenter i Skövde

Hos oss hittar du Husvagnar och Husbilar nya som begagnade.

Besök butiken för att hitta användbara produkter till eran resa och camping äventyret.

Verkstaden erbjuder reparation av alla märken.

 Fribergs Fritidscenter

        

Vi säljer nya husvagnar och husbilar från några av Europas ledande tillverkare. Vi har alltid ett brett demo sortiment för visning för att du som kund skall kunna hitta det som passar just dig. Är du på jakt efter något begagnat?

I vårt lager hittar du allt från nästan nya fordon till lite äldre för dig som vill uppleva friheten till ett lite lägre pris. Oavsett om du just börjat fundera på mobilt boende eller om du är en rutinerad campare kan du vara säker på att få den information du behöver vid ett besök hos oss.

BUTIK

I vår välsorterade butik hittar du tillbehör som gör campinglivet både roligare och enklare. Vi har mängder av produkter från leverantörer som Kama Fritid, Holiday Fritid, DCT, Transport Trading m fl. Skulle du inte hitta det du söker i butiken så beställer vi hem med snabb leverans. Söker du reservdelar till din husvagn eller husbil så hjälper vi självklart till med detta också. Vi erbjuder även byte samt nyförsäljning av gasol.

VERKSTAD

I verkstaden reparerar och servas husvagnar och husbilar av alla märken. Här utförs allt från mindre jobb som fukt- och gasoltest till större reparationer ex. tak- och väggbyten. Är du sugen på en mover till husvagnen eller kanske en AC till husbilen? Grabbarna i verkstaden hjälper dig gärna med installationen. Tillsammans har de över 50 års erfarenhet av yrket. Du kan med andra ord vara helt säker på att jobbet blir förstklassigt utfört.

Välkomna till oss!

 

Kontakta oss

Telefon: 0500 – 42 50 40

Telefon verkstad: 0500-60 68 70

Mail: info@fribergsfritid.se

Hemsida: www.fribergsfritid.se

Adress

Rävstorp 5, 541 92 Skövde

58.405433, 13.992569

Shares
Share This