Gustafssons Plantskola Vartofta

Gustafssons Plantskola i Vartofta har ett brett sortiment av trädgårdsväxter.

Vi erbjuder våra trädgårdstjänster för rådgivning och design.

Om Gustafssons Plantskola Vartofta

       

Gustafsons Plantskola i Vartofta har ett rikt utbud av varor och tjänster inom trädgårdsbranschen.

Till oss kan du vända dig angående rådgivning, design, anläggning och skötsel.

Butik

Vår plantskola/Butik har fullsortiment med allt från parkträd till egenodlade sommarblommor. Hos oss hittar du också jord till varje tillfälle, krukor, verktyg samt säsongsbundna varor som fröer, vårlök, sättpotatis och sättlök.

Rådgivning och trädgårdsdesign

Har du ett nybyggt hus eller kanske en gammal trädgård som behöver ett ansiktslyft? Vi hjälper dig gärna att komma igång. Vid en rådgivning tar vi reda på vad du har för idéer, ambitioner och tänkta användningsområden med din trädgård och föreslår design och växter utifrån dessa kriterier. Vi bistår med allt från en enkel lista med förslag på växter till kompletta ritningar och planteringsförslag för hela trädgårdar.

Anläggning och trädgårdsskötsel

Om du känner att tiden eller lusten inte räcker till, eller vill vara säker på att dina växter blir planterade på bästa sätt kan vi hjälpa dig med anläggningen. Vi utför arbeten som t ex förberedelse av planteringsbäddar, plantering och uppsättning av växtstöd. Kontakta oss gärna för en offert/kostnadsuppskattning. Vi utför ej grövre arbeten som stensättning, plattläggning eller fällning av stora träd, men vi har samarbetspartners som vi gärna hänvisar till och samarbetar med.

Vi erbjuder också skötseltjänster som gräsklippning, ogräsrensning, gallring/beskärning, häckklippning mm. Skötsel av befintliga växter berättigar till RUT-avdrag som motsvarar 50% av arbetskostnaden.

Kom och inspireras i våra växtgårdar eller ta en kopp kaffe och en glass i vår mysiga miljö.

Välkommen till oss!

Adress

Solliden, 521 97 Vartofta

58.084366, 13.62869

 

Sök
Generic filters
Välj Stad och Kategori ⇓
Shares
Share This