Hallanda Säteri- på historisk mark

Hallanda Säteri erbjuder boende i ett stort hus med en lummig härlig trädgård i ett mysigt område. På historisk mark.

Varför inte ha Konferensen hos oss?

 Hallanda Säteri- på historisk mark

               

Mitt emellan allt möjligt i hjärtat av Västra Götaland. Välkommen till Hallanda Säteri i Broddarp.

Vi har ett stort hus som vi vill erbjuda dig att använda till det du behöver, kanske en konferenser, semesterboende eller något annat som du vill göra. med underbar natur runt om oss.

Boendet

Har 4 sovrum sovrum fördelat med 2 på varje våning. Ett rum på varje våning har en fast dubbelsäng och de andra har separata sängar. Extra säng finns att tillgå. Barnsäng och spjälsäng finns för de allra minsta.

Övriga rum

Köket är ett stort lant kök med stor matplats och stora ytor för att kunna vara många och laga mat. Utöver det vanliga så som diskmaskin, och mikro så finns det även en vedspis som man kan tända en brasa i på morgonen eller när helst man känner för en mysig känsla med vedsprak och värme. Stort TV rum med soffa och fåtöljer.

Vill man sitta mer ostört så finns det ett finrum med stort matsalsbord som rymmer 14 personer. Rymlig hall både uppe och nere som barnen kan leka i eller som man bara sitter och umgås i. En toalett med dusch och tvättmaskin på nedre våning.

Våran vackra omgivning

Verandan på framsida har morgonsol och är en underbar plats att äta frukost på. Eller tänd grillen och ljuslyktor en sen sommarkväll och njut i stillheten under trädkronornas skyddande tak.

Det finns även fantastiska omgivningar att vila sitt öga på. Nära till skogen och hagarna med sina betande kossor. Små slingrande vägar både grus och asfalt.

På gården har vi också historiska byggnader, förutom säteriet självt så har vi snickeboa & framförallt bränneriet. Vi erbjuder också jägare att komma hit och jaga. Om man är historieintresserad så guidar vi gärna i det gamla bränneriet och berättar historien om gården.

Varmt välkomna till oss och våran historia med nära till naturen.

Kontakta oss

Telefon: Ingela 070-3337504
Torbjörn 070-5683100

Mail: ingela.g.johansson@gmail.com

Hemsida: www.hallanda.se

Adress

Broddarp 524 96 Ljung, Herrljunga

58.00411, 13.31774

 

Shares
Share This