Hemtvål

Underbara naturtvålar och cerat för bättre hud och närhet till naturen.

Välj blad flera dofter som är tillverkade för hand.

Bli återförsäljare av tvålar.

 Hemtvål

             

Hållbara naturtvålar och cerat

En naturtvål är snällare mot huden, lenare och drygare än en industritvål. Dessutom kan de användas både som raktvål och schampotvål.

Mina tvålar görs för hand av ekologiska råvaror, som kokosolja, rapsolja och olivolja. Alla utom olivtvålen innehåller även bivax.

Kerstins produkter är fria från palmolja. ​

Välkommen in i e-butiken där du kan köpa tvålar och cerat.

Kerstin testade och fastnade för att tillverka underbara tvålar m.m.

Det är min dotters förtjänst att jag upptäckte tvåltillverkningens tjusning. Hon gav mig en bok om att göra egen tvål för många år sedan. Jag blev sugen på att prova, men insåg att det inte fanns tillräckligt med tid, barnen var i mellan- och högstadieåldern. Några år senare städade jag bokhyllan och fick syn på boken igen.

Nu hade jag tid att prova – och det var fantastiskt roligt!

Jag testade fler och fler varianter, ibland lyckade, ibland totalt misslyckade, men jag var fast. Familj, vänner och bekanta fick vara provkaniner och jag fick, och får, många lovord för mina tvålar.

Själv kommer jag aldrig mer att köpa industritvål, varken fast eller flytande, det märks direkt att huden blir torrare efter sådan användning. Upptäck skillnaden du också mellan att använda en fabrikstillverkad tvål och en äkta handgjord!

Bli återförsäljare av underbara tvålar kontakta Kerstin.

Produkterna säljs även i butik Bra saker

Kontakta oss

Telefon: 070-2453002

Mail: kerstin@hemtval.se

Hemsida: www.hemtval.se

Shares
Share This