Island VIBES Juice Falköping

ISLAND VIBES JUICE är en mysig och harmonisk kaffe- och juicebar uppe i centrum i Falköpings stad. Här kan du njuta av allt från fantastiskt smakrika och färskpressade juicer och mackor till uppfriskande smoothie bowls, kaffe och hembakat fika.

Vi tillverkar allt på beställning och tar på så vis med dig som gäst på en fascinerad upplevelse och erbjuder dig en fantastisk smakupplevelse och vistelse hos oss.

 Island VIBES Juice

          

I slutet av 2019 så kom möjligheten att äntligen sätta i bruk, vad som under en 7 års-period varit en stor dröm och vision, vår kaffe- och juicebar.

Tankarna och idéerna formades tidigt under 2014 och kom så sent som 2016 / tidigt 2017 att offentliggöras. ISLAND VIBES JUICE började smått med att ta emot beställningar online och tillverka kallpressade juicer för hemleverans. 3 år senare så öppnade grundidén och vad som nu befinner sig på Dotorpsgatan 6 i Falköping – Island Vibes kaffe- och juicebar!

Vi erbjuder idag ett sortiment bestående av 11st olika juicer som vi tillverkar direkt på beställning framför dig som gäst. På detta sätt tar vi med dig på en fascinerad upplevelse och erbjuder dig en fantastisk smakupplevelse.

För lättare lunch serveras 5st mackor, 3st Sallader och 3st väldigt omtyckta smoothie bowls.

Vi erbjuder även kaffe av dess olika sorter, så som Espresso, Cappuccino, Caffe Latte m.fl. Vi maler kaffet själva så du som gäst alltid får nymalet kaffe vid varje bryggning.

Vakna upp med en riktigt god juice, macka eller bowl hos oss. Vi bjuder på bryggkaffet!

Måndag – Fredag mellan 8.00 – 10.00.

Öppettider:

Måndag – Fredag 8.00 – 19.00

Lördag – Söndag 9.00 – 18.00

Varmt välkomna till oss!

Med vänligaste hälsning, Alexander Nilsson

Adress

Dotorpsgatan 6 i Falköping

58.162469, 13.554554

 

Shares
Share This