Kerstins Akvareller – Mariestads gästhamn

Här inspireras du av underbara djur och naturmotiv från när och fjärran.

Välkomna till mig och min trädgård

 Kerstins Akvareller

       

Jag är veterinär sen drygt 40 år och har arbetat med sällskapsdjur på egna kliniker i Kungsängen, Enköping och Sala. Jag har även jobbat som patolog och lärare på veterinärhögskolan, med renslakt, med köttbesiktning på livsmedelsverket och som distriktsveterinär på lantbrukets djur och häst.

Sommaren 2010 deltog jag i en akvarellkurs på södra Öland, där vi då ägde en vitkalkad avstyckad gård mellan Kalmarsund och Alvaret.

Kursen leddes av Lars Roland Johansson.

Han inspirerade mig till att börja måla och upptäcka olika akvarelltekniker. Jag har senare deltagit i ett antal kurser för Gunnel Liljefors-Hoogers, Siri Öryd, Åsa Ceder, Lena Nilebäck, Håkan Lindskog samt Daniel Luther.

Nu när jag är pensionär har jag fått mer tid att ägna mig åt mina stora intressen som är naturupplevelser, fåglar och konst/kultur. Jag är också ordförande i Mariestads Konstförening.

2016 flyttade vi till Vänerns pärla, Mariestad, där jag har ett eget galleri på vår tomt nere vid gästhamnen. Galleriet är öppet under sommarsäsongen och då visar vi även upp vår trädgård.

Kontakta oss

Tel: 0733-16 16 33

Mail: kerstin.lundborg22@gmail.com

 

Adress

Hamngatan 20, 542 30 Mariestad

58.710716, 13.820179

 

Shares
Share This