Lunch – Restaurang Orangeriet Skövde
Sök
Generic filters
Välj Stad och Kategori ⇓

Orangeriet v. 23

Lunch

100:- per person.Ta med 90:-
Takeaway? Självklart!

Måndag

Smörbakad spetskål samt matvetesallad med picklade grönsaker och prästostmajonnäs

Fisk & skaldjursgryta med rostad fänkål, dill och palsternacka, serveras med potatispuré och massa färsk dill

Tisdag

Rödbetsfrittata toppad med machésallad och skott samt rostade frön, honung och chevréost

Nattbakat högrev, gul morot, körvel och smörad sky samt rostad potatis och tryffelmajjo

Onsdag

Dill & apelsinglacade morötter, friterat bovete och örtdip

Ungsbakad lax med vitvinsfräst babyspenat, vitlök & smör. Serveras med bulgur och grönt samt krämig sky

Torsdag

Lasange gjord på portabello, spenat & lagrad prästost från Falbygden

Isterband med picklade senapsfrön, rödbeta och rostad lök. Serveras med stuvad potatis med hackat färskt grönt

Fredag

Helbakad palsternacka serveras med tabbouleh, hummus och chilirostade kikärtor

Pluma med karamelliserad lök och äpplen, samt potatisstomp och gräddig sås

Missa inga nyheter

Gilla Lokal Helhet på Facebook

Shares
Share This