Melldala Trädgård

Melldala Trädgård är en del av Vallevägens vackraste väg.

Med lång erfarenhet av Trädgårdsväxter – rosor och träd.

Ta del av erfarenheten och besök Melldala Trädgård i Lerdala Skövde.

Sök
Generic filters
Välj Län / Stad / Kategori

Vi Syns Tillsammans

Om Melldala Trädgård

       

Melldala Trädgård är en plantskola som specialiserat sig på rosor. Här odlas rosor fram med varsam hand, och bland de många rosorna finns det små specialiteter.

Vad sägs om en oljeros som Rose de Recht, beskriven redan år 880, som förutom att den är vacker har en underbar doft. Man förstår att den har använts till framställning av rosenolja.

Melldala Trädgård är unik på det sättet att de har egen odling och lager. Dessutom åker vi på mässor båda i Sverige och utomlands för att hitta det där lilla extra. Kunskapen hos de som jobbar där är stor, och glädjen de visar över att få jobba bland rosorna kan man inte undvika att se.

Ta del av våra föreläsningar som vi anordnar i trädgården.

VÅR HISTORIA

Vi, Majvor och Örjan, köpte mark av Skövde kommun 1983 och startade med odling av fruktträd och rosor. Idag driver vi ett garden center med inriktning på trädgård utomhus

VATTEN I TRÄDGÅRDEN

Är ett trivsamt nöje och vi har det som behövs för att bygga damm eller skapa ett litet vattenspel på uteplatsen. Vi saluför Pondteams produkter.

EGEN ODLING

Vi har för det mesta de flesta växter i lager. Vi sköter om våra växter professionellt under hela säsongen. Även på sensommar och höst har vi närodlade träd och buskar i toppskick. Välkommen in för att titta och lukta!

Kontakta oss

Telefon : 0511-801 30

Mail: info@melldala.se

Hemsida: www.melldala.se

Adress

Melldala Trädgård 540 17 Lerdala

58.508224, 13.754711

 

Missa inga nyheter

Gilla Lokal Helhet på Facebook

Shares
Share This