Lokal Helhet har ett samarbete med Falbygdens Mat & Kultur och Falköping.nu 

Fick möjligheten att lägga upp en mobilanpassad karta till Konstrundan Påsk 2019 

Jag har själv varit aktiv i föreningen och tagit hand om deras hemsida men slutade att vara aktiv då jag fick jobb inom kommunen och kände att jag inte han med som jag skulle, saknar det otroligt mycket med att ha kontakt med företagarna runt om i Falköping & Tidaholm så jag kände för att starta upp ett företag med att sprida våra underbara bygd & företagare som vi har här och i hela Skaraborg / Sverige.

Viktigt att synas tillsammans och att både det lilla och stora företaget kan ha möjlighet att vara med.

Så nu syns vi tillsammans i Vårmagasinet 2019 För Konstrundan Påsk och på Falbygdens Mat & Kulturs hemsida.

Påsk konstrundan

Shares
Share This